صفحه نخست > دیدگاه > انتخابات > وقتی رقبا چیزی ندارند

وقتی رقبا چیزی ندارند

مردم هيچ بياد ندارند که او مانند باقی مقامات، فردی دور از دسترس باشد. بشردوست می گوید وقتی مردم به مقامات زنگ می زنند و يا به دفترشان می روند، مقامات هميشه در جلسه هستند، هميشه کار دارند و هميشه با موتر های ضد گلوله و چندين محافظ از خيابان ها گذشته و مزاحم مردم می باشند.
جمعه 12 جون 2009

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

عکس ها از خبرگزاری رویترز

کابل پرس?: مردم همچنان از تنها نامزد انتخابات رياست جمهوری افغانستان که با 24 هزار و 450 رای و امضای هوادارانش(يعنی حدود دو نيم برابر آنچه در شرایط ثبت نام برای انتخابات ریاست جمهوری آمده) وارد رقابت های انتخابات ریاست جمهوری افغانستان شده، حمايت می کنند. با نزديک شدن به آغاز رسمی تبليغات انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری افغانستان، هزاران تن از شهروندان از نقاط مختلف کشور و نيز شهروندان افغانستان که در کشورهای مختلف ساکن هستند، همچنان با حضور مستقيم در " خیمه ی ملت" دفتر کار داکتر رمضان بشردوست و يا با ارسال پيام و يا تماس تلفونی، حمايت خود را از مردمی ترين چهره ی انتخابات ریاست جمهوری اعلام می کنند.

اين در حالی ست که بيشتر نامزدهای انتخابات رياست جمهوری افغانستان با برپایی محافل نمايشی، مصرف پول های گزاف و دادن مهمانی های مجلل در هتل ها، در کار زد و بند با يکديگر هستند. بيشتر سران اين گروه هایی که در کار زد و بند می باشند، متهمان نقض حقوق بشر، قاچاقچيان مواد مخدر و چپاولگران دارايی های همگانی می باشند که در نبود سیستم سالم قضایی هيچگونه بازخواستی از آنان نشده و همچنان به کار خود ادامه می دهند. طبق گزارش های معتبر مانند گزارش های سازمان ديدبان حقوق بشر، سازمان ملل، عفو بين الملل، نهادهای مدنی و رسانه ها، بيشتر نامزدهای شناخته شده ی انتخابات رياست جمهوری افغانستان و حتا معاونان آنان در جنگ های داخلی و جنايات جنگی، چپاول دارایی های همگانی و قاچاق مواد مخدر دست داشته و دارند.

از سوی دیگر اين افراد و گروه ها، با مشاهده گرايش گسترده مردمی در حمايت داکتر رمضان بشردوست، دست به تبليغات منفی عليه اين مردمی ترين چهره ی انتخابات رياست جمهوری افغانستان زده اند. آنان تصور می کنند که می توانند با تبليغات منفی کارنامه ی ننگين خود را پاک سازند.

در حالی که داکتر رمضان بشردوست به هيچ عنوان در جنگ های داخلی، در چور و چپاول دارایی های همگانی و قاچاق مواد مخدر دست نداشته و هيچ گزارشی مبنی بر دست داشتن وی در اين جنايات منتشر نشده است، رقبای انتخاباتی بصورت کاملا سخیف و با بکار بردن کلماتی مانند " ديوانه" و " خيالاتی" به گمان خود می توانند مانع حمایت های گسترده مردمی شوند. رقبای انتخاباتی نمی توانند بپذيرند که ميليون ها زن و مرد، پير و جوان و حتا کودکان، با چهره ی داکتر رمضان بشردوست آشنا هستند و او را به عنوان يک دوست، همدرد و يار مردم رنجديده می شناسند.

کافی ست در خيابان های کابل از مردم پرسیده شود که بشردوست کيست و کجا می توان او را يافت. تقريبا همه او را می شناسند و او کسی نيست که از آن ها جدا باشد. مردم هيچ بیاد ندارند که او مانند باقی مقامات، فردی دور از دسترس باشد. بشردوست می گوید وقتی مردم به مقامات زنگ می زنند و يا به دفترشان می روند، مقامات هميشه در جلسه هستند، هميشه کار دارند و هميشه با موتر های ضد گلوله و چندين محافظ از خيابان ها گذشته و مزاحم مردم می باشند.

يک خبرنگار نوشته است که هنگامی که قصد گفت و گو با داکتر بشردوست را داشته، نخواسته آدرس خيمه ی ملت را به راننده تاکسی بدهد و همين که گفته که پيش بشردوست می رود، کافی بود که راننده او را به خيمه ی ملت برساند.

داکتر بشردوست در جديدترين گفت و گوی خود با خبرگزاری رویترز گفته است که در افغانستان عده ای اندک گمان می کنند مجلل بودن ، اختلاس و داشتن باديگارهای مختلف ارزش است. وقتی او به عنوان نماينده مردم اين چيزها را رد می کند، او را –اين عده ی اندک - ديوانه می شمرند. بشردوست می گوید برای اين عده ی اندک تو ديوانه نيستی اگر موتری لوکس ازپول ماليات مردم آمريکا داشته باشی.

زمانی که داکتر رمضان بشردوست به عنوان وزير پلان افغانستان انتخاب شده بود، موتر 60 هزار دالری که رييس جمهور به او داده بود را رد کرده و گفته بود که چگونه می تواند موتری 60 هزار دالری سوار شود در حالی که معاش ماهانه يک معلم تنها 60 دالر است.

داکتر رمضان بشردوست تنها منتقد دولت افغانستان و سیستم فاسد می باشد که با برپایی نشست های خبری و افشای اسناد، به مدنی ترين شکل ممکن، با ظلم و بیداد مبارزه می کند.

هواداران بشردوست در اینترنت!

بشردوست در گفت و گویی با کابل پرس ضمن قدردانی از هوادارانش گفته است که شهروندان افغانستان در گوشه گوشه ی اين خاک باید در تغيير دادن سرنوشت خود سهیم شوند. او تاکيد کرده است که فقط با اتکا به حمایت مردم وارد رقابت های انتخابات رياست جمهوری شده و اينبار باید ثابت شود وقتی اراده ی مردمی باشد، می توان تغيير بوجود آورد.

دو شنبه 25 مه 2009, نويسنده: کابل پرس


در ادامه سیاست شفافیت مالی در انتخابات، داکتر بشردوست فهرست جدیدی از حاميان مالی خود را منتشر کرد

داکتر رمضان بشردوست نماينده مردم در پارلمان افغانستان و يکی از نامزدهای انتخابات رياست جمهوری که با 24 هزار و 450 رای و کبوتر سپید، روز هفتم ماه می سال روان رسما وارد رقابت های انتخابات ریاست جمهوری شد، در ادامه ی سیاست شفافیت مالی در انتخابات، فهرست جدیدی از حاميان مالی اش را منتشر کرد

چهار شنبه 27 مه 2009, نويسنده: کمیته ی حمایت از داکتر رمضان بشردوست


داکتر رمضان بشردوست با 24 هزار و 450 رای و کبوتر سپید رسما وارد رقابت های انتخابات ریاست جمهوری شد!

داکتر بشردوست: معاونین من اولاد این کشور میباشند که دست شان به خون مردم ، به غصب زمین ، خانه و پول مردم آلوده نیست. / داکتر رمضان بشردوست آقای محمد موسی بارکزی استاد انستیتوت زراعت کابل و خانم عفیفه معروف کارمند کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان را به عنوان معاونان خود برگزيده است. ايشان همچنين در محل کمیسیون مستقل انتخابات کبوتر سپید را به عنوان نشانه ی انتخاباتی خود انتخاب نمود.

پنج شنبه 7 مه 2009


داکتر بشردوست به امريکا نمی رود!

همیشه تقریبا امیر ، پادشاه و رئیس جمهور این کشور از خارج تعیین و تحمیل شده است. من با هدایت خداوند(ج) و حمایت مردم افغانستان اراده آهنین دارم که به این سنت سیاسی شوم خاتمه داده شود

دو شنبه 27 آوريل 2009


بشردوست، مردمی ترين انتخاب!

اشرف غنی احمدزی کسی که افغانستان را با قبيله اشتباه گرفته است و يکی از حاميان معنوی آدمکشان طالب بود، اکنون تبديل به يکی از منتقدان فساد و اختلاس شده و شعار ها و دورغ های معمول انتخاباتی را بر زبان می راند.

يكشنبه 22 مارس 2009, نويسنده: کامران میرهزار


چگونه از رمضان بشردوست حمايت کنيم؟

داکتر رمضان بشردوست بارها اعلام کرده است که فقط کمک های مردمی را می پذيرد. برای کمک به داکتر رمضان بشردوست از دو طريق می توان وارد شد.

کمک های مالی:

داکتر بشردوست برای برپایی يک کمپاين گسترده در زمان تبليغات نياز به کمک مالی شهروندان افغانستان دارد. برای کسانی که در خارج از افغانستان زندگی می کند ارسال مثلا صد دالر آمريکايی کار چندان سختی نيست. اما جمع شدن اين کمک ها می تواند کمک شایانی به برگزاری کمپين آينده ی انتخابات کند.

شماره حساب داکتر رمضان بشردوست:

Beneficiary: Ramazan Bashar Dost

Account number: 0505701000461618 AFN

SWIFT CODE: AFIBAFKA

Account with: Afghanistan international Bank (AIB ) Intermediate Bank:
Commerz Bank

SWIFT CODE: COBADEFFXXX
Account no: 400870105400 USD

شهروندانی که کمک مالی به حساب آقای بشردوست ارسال می کنند، بهتر است يک ايميل نيز به ايشان و يا کميته ی دفاع از ايشان ارسال کنند:

ايميل داکتر بشردوست : bashardost bashardost.org

ايميل کميته ی حمايت از داکتر رمضان بشردوست: info ramazanbashardost.com

کمک برای برگزاری کمپاين:

شهروندان افغانستان در گوشه گوشه ی افغانستان و جهان می توانند برای کمک به داکتر رمضان بشردوست برای برگزاری کمپاين کمک کنند. در کنار راهنمايی، نظرات و پيشنهادات برای برگزاری هر چه بهتر کمپاين، افراد می توانند در شناسایی داکتر بشردوست به سایر افراد اقدام نمايند.

دست در دست يکديگر و با حمايت از داکتر بشردوست، انتخابات ریاست جمهوری را تبديل به محکمه ابتدایی دزدان، خاينان و جنایتکاران کنیم!

سایت کميته ی حمايت از داکتر رمضان بشردوست


سایت شخصی داکتر رمضان بشردوست


پيوند (لينک) دادن به سایت انترنتی کمیته ی حمایت از داکتر رمضان بشردوست

اگر شما سایت انترنتی يا وبلاگ داريد، می توانيد يکی از تصاويری را که مناسب با طراحی سایت و يا وبلاگ شما می باشد را انتخاب کرده و با دادن پيوند (لينک) به سایت کميته، حمايت خود را از داکتر رمضان بشردوست نشان دهيد. معمولا سایت ها و وبلاگ ها روش های مختلفی برای نشر تصاوير دارند. شما می توانيد مستقيم تصاوير زير را ذخيره کرده وسپس منتشر کنيد و يا اينکه با قرار دادن کدهای مربوط به هر تصوير در صفحه ی وب خود، آن را نمايش دهيد. دريافت کد تصاوير



Dr. Ramazan Bashardost



Dr. Ramazan Bashardost



Dr. Ramazan Bashardost

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • درود بر مرد خدا و یاور ضعیفان داکتر بشردوست.

  • من وقتی میشنوم که خلیلی خس دزد و فهیم قمار باز معاونان ریس جمهور اینده استند بخدا قسم دلم بهم میخورد...

    بحال ملتی باید گریست که دزد و صاحب خانه را از هم فرق نتواند.

    • من هزاره نیستم مگر به اقای رمضان بشر دوست رای خود را میدهم . رمضان بشر دوست شخصیت ممتاز و صاحب غرور و سرفرازی وجدان پاک خود است. بشردوست وطن فروش نبوده و نیست . بشردوست قوم گرا نبوده و نیست.شردوست نوکرخارجی ها نبوده و نیست. بشردوست ننگ فروش نبوده و نیست. بشردوست معامله گر نبوده و نیست. بشردوست مسلمان بوده و نه نام نهاد. بشردوست غیرت وجدان پاک داشته و دارد. بشر دوست نوکر استعمار نبوده و نیست. رمضان بشردوست درفساد اداری دست نداشته و ندارد. بشردوست در کشت مواد مخدر دست نداشته وندارد. بشردوست قاتل نبوده و نیست. بشردوست سرمایه دولت و مردم را غضب نکرده و نمیکند. بشردوست مرد غریب است و از دل غریب آگاه است. من از عمومآ هزاره ها خواهش میکنم که دراین شرایط خطیر سیاسی وحدت خویش را با برادران دیگر خود با کمال هوشیاری و بیداری حفظ کنند و در پی توطئه و دسیسه سازی دشمن مکار که با حیله ومکر میخواهند یکدیگر را به جنگ و تباهی بکشانند نروند. چنانچه که همین کار را طالبان مردار لعنتی و گلبدین خائن سفاک مزدور بالای شما هزاره انجام دادند. این بار فریب دشمن را نخورید . علیه دیگر برادران خویش توطئه و دسیسه نتراشید هرچه بود گذشت . امروز دشمن با همکاری بادارانشان برای نابودی ما و شما کار میکنند. هوشیار و بیدار باشید.

  • درود وسلام بر بشریت وبشر دوستان!
    از جنس بشریت وبه رنگ مستضعفان در بین درمندان وخسته دلان از جور وظلم،سر برافراشته وندای صلح را سر می دهد وآن کس جز بشردوست نمی تواند باشد.ودعای ملت پشت وبانت بشر دوست گرامی توکه بشر را دوست داری بشر هم تو را دوست دارد.

  • عحب سیاست مدار عجب مرد درد دیده عجب انسان روشن فکر عجب مرد امانت دار عجب دوراندیش عجب عجب....... ولی حیف که هزاره اس اگر نه خیلی از اقوام دیگه هم رای میداد

    • اقای شش پر شما که دست از تعصب و حسادت مثل باداران ایرانی خود برنمیدارید . و این راهم بدان که دیگر سید و سید بازی هم رول ندارد .

      زنده باد بشر دوست و بشر دوستان

  • به همه سلام !
    بشر دوست در کشور ما دوست مردم ماست او دوست بنیوایان،یتمیان، رنجدیهگان و مظلومان است همه مردم افغانستان بشر دوست را حامی و رهبر میدانند، و موفق ترین و صادق ترین کاندید ریاست جمهوری افغانستان شمرده می شود ،با برد انتخاباتی بشر دوست همه جنایت کاران و قاتلین مردم در هراس و محاکمه خواهند شد و این جنایت کاران اسلامی که تحت عنوان اسلام تجارت دارند حتماً در هراس قرار دارند و همچنان جنایتکاران جنگی زمان خلق و پرچم و سایر دزدان و ظالمان از چنگ عدالت خوا بشردوست رها شدنی نخواهند بود ،مردم ما به همین محترم بشر دوست ضرورت دارند تا مهلم دردها شان شود.
    ما از مردم افغانستان تقاضا می کنیم که مردمی ترین کاندید یعنی به بشردوست رای بدهند و برنده همین است.
    جلال ابادی

  • درست است که فقر و بدبختی در کشور وجود دارد ودر هر کشوری دیگر وجود دارد اما قرار نیست که یک سیاست مدار خیمه خنده دار برپا نماید تا این حد هم کلاس خود را پایین آوردن فکر نکنم معقول باشه .

    • چهار فرزانه مرد جهان علم و دانش در اروپا!

      به راستی که جهان و جهانیان توان فراموش کردن یا فرو گذاشتن انسان های شایسته را ندارند.
      دیروز طی مراسم با شکوه و پر طنطنه از پیکره های چهار فرزانه مرد اقلیم دانش و علم تفکر ، حکیم ابوالقاسم فردوسی،ذکریا رازی، عمر خیام و پور سینا در مقر اروپایی ملل متحد، شهر بروکسل پرده گشایی شد
      ..

      دل گرچه در این بادیه بسیار شتافت

      اندر دل من هزار خو رشید بتافت

      یک موی ندانست ولی موی شکافت

      آخر به کمال ذره ‌ای راه نیافت

      حجة‌الحق شرف‌الملک شیخ الرئیس ابو علی حسین بن عبدالله بن حسن ابن علی بن سینا البخاری. وی صاحب تألیفات بسیاری است و مهم‌ترین کتاب‌های او عبارت‌اند از شفا در فلسفه و منطق و قانون در پزشکی. زاده بلخ آنگاه که بلخ ام البلاد بود و خراسان خاستگاه خورشید این فرزند فرزانه اش را به سال 370 هجری قمری به دامان پذیرفت تا با چنگ زدن به خرد ، منشا خدمات ارزنده برای بنی نوع انسان شود و تا انسان هست نام بزرگش را ماندگار سازد.

      ابوبکر محمد پسر ذکریا رازی.
      رازی یکی از دانشمندان بزرگ ایرانی سده سوم هجری است. نیمه دوم سده سوم (ه- ق) را جورج سارتون در تاریخ علم، هم بدین عنوان "عصر" محمدبن زکریای رازی (251- 313 ه ق) (865-925) نامیده است. عصر رازی دوره اولین جنبش نوزایی فرهنگی اسلامی به شمار می‌رود که در وسیع‌ترین محدوده زمانی خود فاصله میان سده‌های سوم و چهارم را در بر می‌گیرد. این دوره را که اوج " تمدن اسلام" دانسته‌اند، شاهد ظهور یک طبقه متوسط دولت مند و متنفذی بود که با برخورداری از اشتیاق و امکانات کسب دانش و موقع اجتماعی به پرورش و پراکنش فرهنگ کهن مدد رساند
      حکیم عمر خیام
      .

      خيام نـيـشابوري، تولد 29 ارديـبهشت 427 هجري شمسي (18 مي 1048 ميلادي) در نـيـشابور، ايران؛ وفات 13 آذرماه 510 هجري شمسي (4 دسامبر 1131). خيام را به عـنوان يک شاعـر، ستاره شناس، و رياضيـدان مشهور مي شناسند؛ ولي او بـيـشتر براي رباعـيات خود معـروفيت پـيـدا کرد. در سال 1859 رباعـيات خيام بوسيله " ادوارد فـيتـز جرالد " به انگلـيسي ترجمه شد.

      نـيـکي و بـدي که در نهاد بشر است

      شادي و غـمي که در قـضا وقـدر است

      با چرخ مکن حواله کاندر ره عـقـل

      چرخ از تـو هـزار بار بـيـچاره تر است

      حکیم ابوالقاسم فردوسی

      توانا بود هر که دانا بود
      حکیم فردوسی در " طبران طوس" در سال 329 هجری به دنیا آمد. پدرش از دهقانان طوس بود و از نظر مادی دارای ثروت و موقعیت قابل توجهی بود. از احوال او در عهد کودکی و جوانی اطلاع درستی در دست نیست ولی مشخص است که در جوانی با درآمدی که از املاک پدرش داشته به کسی محتاج نبوده است؛ اما اندک اندک آن اموال را از دست داده و به تهیدستی گرفتار شده است.
      فردوسی از همان ابتدای کار که به کسب علم و دانش پرداخت، به خواندن داستان هم علاقمند شد و مخصوصاً به تاریخ و اطلاعات مربوط به گذشته ایران عشق می ورزید.
      همین علاقه به داستانهای کهن بود که او را به فکر به نظم در آوردن شاهنامه انداخت

      آری؛ امروز بشریت که با چنگ انداختن به وچمبره زدن به دور خرمن دانش ، به اوج قله ترقی و تعالی گام نهاده اند، میزبان این چهارتن فرزانه گان اند که خدمات و اندیشه هایشان در معماری جهان امروز و رسیدن انسان تا به این مرحله از تکامل علقی و علمی بسا اثر مند و ارزشمند بوده است

      بی هیچ تردیدی که چنین شخصیت ها متعلق به همه انسان ها در همه ادوار بوده اند و پیشگامان جهان وطنی،اما از دید دیگر و در گام نخست اگر ایشان را درهمان سالهای تولد شان و بعد با توجه به آن سالها در محدوده ی جفرافیای سرزمین های زادگاه شان مطالعه کنیم، آنها آبا و اجداد مایند وهموطن وهمولایتی ما ، همانگونه که بوعلی از بلخ است ، بلخ جزء از خراسان بود و خراسان بخش بزرگی از امپراطوری آریانا ی کبیر؛که ماندگارترین یادگار از آن دوره و آن عظمت همانا منشور کوروش کبیر است.

      منشوری که برای اولین در طول تاریخ بشریت از حق شهروندان منحیث انسان ها دفاع میکند و آنرا مشخص میسازد!

      پس از فروپاشی حاکمیت نادرافشار،و در اثر سیاست های توسعه طلبانه و شیطانی ابر قدرت های انگلیس و روس ،اما ازپیکر آریانا پاره پاره با تبر تقسیم کردند و هر پاره را یکی میدان جولان خویش قرار داد.
      امروز یک پاره که دیروز خراسان بود؛ افغانستان شده وخاک آن زایندگی سابق اشرا ندارد.امروز بلخ بامی دیگر بوعلی در دامان نمی پرورد و حتی فرزندان آنرا از بکار گیری زبان نیا های شان برحذر میدارند و از بخاطر آری آن بزرگان منع می نمایند
      امروز چشم ها را باید شست و جور دیگر دیدن باید آموخت ؛ دیدی از نوع سیاه و سفید آن که در آن تحریک طالبان میشوند جنبش مقاومت ملی و ملا عمر و راکتیار میشوند بچه های قهرمان آن سامان
      دیدی که کتاب شویی و کتاب سوزی در آن میشود روشی جایز برای بقای یک اندیشه ی افراطی و خود محورانه و خود نگرانه
      زیر نام وحدت ملی

      چندی قبل نام کشور ما از فهرست کشور های حوزه نوروز به برکت سیاست های وزیر اطلاعات و کلتور ضد فرهنگ، کریم دبنگ بیرون شد و اگر بدین منوال ادامه یابد یقینا که از فهرست سرزمینی که در آن تفکر رایج و روا است نیز بیرون خواهد شد.

      روزی و روزگاری سرزمین زادگاه ما ، مهد دانش و معرفت و مرکز خردورزی و خردجویی بود،امروز شعار مرگ بردانشگاه و مرگ بردانشجو را نشانهء خود شناسی و اقتدار ملی می حساباند.
      روزگاری بوعلی در آن سرزمین از رستنی ها ،داروی درد بیماران را تهیه میکرد؛امروز به جای هر رستنی دیگری کوکنار را ذرع میکنند.

      سهم ما در تمدن جهان امروز ، به عنوان ملت افغان،تولید تریاک است و دست تکدی به سوی هزار و یک در
      سهم ما در تمدن جهان امروز، ترویج انتحاری و سربریدن گوسفند وار انسانیست به دست نوجوان 15 ساله زیرنام غیرت افغانی و جنبش مقاومت ملی.

      سهم ما در تمدن جهان امروز، هجرت و کوچ نوجوانان مثل فرار کبوتران تشنه از چشمه ساران تلخ اندیشه های قبیلویست و توسری خوردن در هرگامی.

      سهم ما در تمدن جهان امروز، به عنوان ملت افغان، فرمانبری از جنرالان ستاره دار امریکایی و اروپاییست
      سهم ما در تمدن جهان امروز ،سرنوشت ماست که در استراتیزی های تازه و کهنه ی امریکا برایمان رقم میخورد
      سهم مان در تمدن امروز جهان، شهرتاریخی کابلست که از کران تا کرانش به اسم بابا ها و نیکه ها و انا ها نام گذاری شده ولی هنوز به بیغوله های شبیه است که حتی در عصر نیاندارتال ها هم سراغش را نمیتوان گرفت
      سهم ما در تمدن امروز جهان، افغانیزه کردن دموکراسیست که میشود شمشیر دو دم که با هر دو دم مردم را قربانی میگیرد.

      سهم ما در تمدن جهان امروز، بی هویتی است و خود گم کرده گی.

      و سهم ما در تمدن امروز جهان،انگشت حسرت گزیدن و محروم بودن حتی از ابتدایی ترین امکانات زندگی.

      سهم ما در تمدن امروز جهان، زن ستیزی و با گردن افراخته شعار مرگ بربانو سردادن .

      سهم ما در تمدن امروزجهان، ملاعمر، حکمتیار،کرزی و طالب و وحشت طالبی .

      و سهم ما از تمدن جهان امروز، زندگی افغانی نه زندگی انسانی!!!

      راستی چقدر بیچاره شدیم تا ملت افغان شدیم!

      جناب مدیر مسوول سلام برشما
      از شما خواهشمندم لطف کرده این نامه را به گونه جداگانه روی صفحه اول قرار دهید و منت گذارید.
      در آینده حتما پس از اینکه مشکل نرم افزاری کمپیوترم حل شد از طریق معمول به تماس خواهم شد.
      از شما قبلا تشکر میکنم

    • اجمل جان معلوم میشه که بیخدایی هم ده جانت چندان فایده نکرده است...

      نظر به مفکوره شما ماتمها گاندی بی کلاس تر از رمضان بشر دوست با شد که حتی کالا درست به تن نمیکرد ولی هدایت یک نیم قاره را بدوش داشت.

      رهبران را میتوان از دیدگاه تقوا- صداقت گفتار و توانایی اداره و قدرت کلامش قضاوت کرد نه طرز لباس و محل رهایش اش و اگرنه قاچبران تریاک و هیرویین را باستناد نظر شما بهترین رهبران ایدی ال اند.

  • salam kheli khanda awar ast ki yag kasi ki hej himayati khareji nadashta basgad da afghanistan rayeessi jomhor shawa mefamom ki dilsoz ast wale hazara ast ba tajiko hazara ki raee khoda khad dad faqad yag nafar metana onham khalilzad \

  • ششپر بچیم تا حالا مردم ، شما را به نام ششپر میشناختن ولی منبعد به نام شصت پر باید بشناسن لعنت خدا و رسول بر همچون ادم های که در افغانستان از نام خواندان ائمه اطهار سوی استفاده میکنن و در دروازه های هزاره ها دست به گدای وذلت میپردازن ودر عربستان ملا امام عربهای نفهم میشود نهایت تنفر دارم ازین ادمهای نمک نشناس و شصت پر!!!

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس