صفحه نخست > حقوق بشر > آزادی بيان > لت و کوب دو خبرنگار تلويزيون سپهر

لت و کوب دو خبرنگار تلويزيون سپهر

اعلامیه اتحادیه ملی ژورنالیستان افغانستان / اتحادیه ملی ژورنالیستان افغانستان از نهاد های عدلی و قضایی کشور، به ویژه پولیس و سارنوالی می طلبد که به زود ترین فرصت، مرتکبین این حادثه را بازداشت نموده وبعد از تکمیل تحقیقات شان در سارنوالی ، به دادگاه کشانده شوند.
يكشنبه 6 دسامبر 2009

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

به روز پنجشنبه دوازدهم قوس سال روان، یک تن از خبرنگاران و یک فلمبردار تلویزیون خصوصی سپهر از سوی افراد مسلح مربوط به فردی به نام قاضی عبدالبصیر محبوبی، مورد ضرب و شتم شدید قرار گرفته ، وسایل کاری شان شکستانده شده و حد اقل برای مدت چهار ساعت در بازداشت شخصی آنها به سر برده اند.

مسؤولین تلویزیون سپهر می گویند که دو تن از کارمندان این تلویزیون، به حدی مورد لت و کوب قرار گرفته اند که پس از رهایی از بازداشت افراد مربوط به قاضی محبوبی، به شفاخانه انتقال شدند.

مسؤولین این تلویزیون می گویند که با وجود تماس های مکرر شان با نهاد های امنیتی از جمله پولیس کابل و وزارت امور داخله، هنوز مرتکبین این عمل باز داشت نشده اند.

مقامات وزارت داخله در پاسخ به تماس های اتحادیه ملی ژورنالیستان افغانستان، اظهار کرده اند که پولیس اقداماتش را برای پیگیری این حادثه آغاز کرده است.

اتحادیه ملی ژورنالیستان افغانستان به این باور است که برخورد های خشونت آمیز علیه خبرنگاران، خلاف قوانین نافذ در کشور است. ما به این عقیده استیم که اگر هر فردی در جامعه خودش بخواهد به تطبیق خواسته هایش بپردازد، در جامعه انارشی حکمفرما خواهد شد. ما همچنان به این باور استیم که چنین برخورد ها، صلاحیت ها و توانمندی های نهاد های امنیتی کشور به ویژه پولیس را شدیداً زیر سوال می برد.

اتحادیه ملی ژورنالیستان افغانستان از نهاد های عدلی و قضایی کشور، به ویژه پولیس و سارنوالی می طلبد که به زود ترین فرصت، مرتکبین این حادثه را بازداشت نموده وبعد از تکمیل تحقیقات شان در سارنوالی ، به دادگاه کشانده شوند.

اتحادیه ملی ژورنالیستان افغانستان همچنان از نهاد های صنفی خبرنگاری و دست اندر کاران رسانه ها می طلبد تا در واکنش به این خشونت علنی علیه ژورنالیستان، بر دولت فشار بیاورند تا عاملین این قضیه بر اساس احکام قوانین نافذ در کشور، به جزای اعمال شان رسانده شوند.

عبدالحمید مبارز

رئيس اتحادیه ملی ژورنالیستان افغانستان


سانسور در افغانستان

با نگاهی ویژه به سانسور در رژيم حامد کرزی/ کامران میرهزار/ کتاب الکترونیکی خزان 1388- نوامبر 2009/ انتشارات آی پی پلنز با همکاری کابل پرس/ تکثیر، انتشار، اقتباس يا ترجمه ی این اثر و هرگونه استفاده ی دیداری و شنیداری و الکترونیکی از آن بدون اجازه ی نويسنده ممنوع می باشد.

سه شنبه 24 نوامبر 2009

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید
Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس