صفحه نخست > دیدگاه > انتخابات > اشرف غنی احمدزی، حضور ضعیف در انتخابات و اتهام جاسوسی علیه او

اشرف غنی احمدزی، حضور ضعیف در انتخابات و اتهام جاسوسی علیه او

حامدکرزی اکنون تبديل به يکی از منفورترين افراد در افغانستان شده است.
پنج شنبه 21 می 2009

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

کابل پرس?: علی رغم غير قانونی بودن شرکت طالب نکتایی پوش اشرف غنی احمدزی در انتخابات رياست جمهوری افغانستان، او در انتخابات شرکت کرده است. منابع کابل پرس می گويند

اشرف غنی احمدزی همچنان تبعه ی آمريکا محسوب می شود و حتا در آنچه خود اعلام کرده که درخواست ترک تابعيت اين کشور را داده ،

جای شک و ترديد وجود دارد.

منابع کابل پرس تاکيد می کنند که ترک تابعيت هر کشور بويژه آمريکا دارای مراحل مختلفی ست که معمولا ماه ها زمان می برد تا ترک تابعيت انجام شود. يکی از اين مراحل رسیدگی به مسایل مالياتی فردی ست که درخواست ترک تابعيت می کند و در برخی موارد مساله ی ترک تابعيت به دادگاه ارجاع داده می شود.

از سوی ديگر علی رغم تبليغاتی که جمع محدود هواداران اشرف غنی احمدزی به راه انداخته اند، او از کمترين اقبال برای پيروزی در انتخابات رياست جمهوری برخوردار است. هواداران محدودی که گرد او جمع شده اند بيشتر به دليل وعده های مختلف پست و مقام و پول تبليغات او را انجام می دهند و حتا تلاش های برخی از حلقات دولت آمريکا که از صحنه ی سیاسی اين کشور کنار گذاشته شده اند و برخی حلقات دولت انگلستان که از طالبان حمايت می کنند، نتوانسته به نفوذ اشرف غنی احمدزی بين مردم بيانجامد. اشرف غنی احمدزی هيچ ارتباط مستقيمی با مردم ندارد و برخی محافلی که گفته می شود در حمايت برگزار می شود، با شرکت همان هوادارانی صورت می گيرد که به طمع پول و قدرت گرد او جمع شده اند.

از سوی ديگر اشرف غنی احمدزی مانند بسیاری از نامزدهای انتخابات رياست جمهوری به دروغ های معمول انتخاباتی روی آورده است. او که خود در ساختن حکوت فاسد و ظالم حامد کرزی نقش کاملا کليدی بر عهده داشت، اکنون به عنوان منتقد خود را جا زده و از فساد دولت انتقاد می کند. در کنار اين علی رغم پشتيبانی تيم اشرف غنی احمدزی و بويژه برادر وی حشمت غنی احمدزی از هجوم مسلحانه ی افراد وابسته به طالبان با عنوان کوچی به مناطق هزاره جات، وی اعلام کرده اگر رييس جمهور شود در مناطق مرکزی بازسازی را آغاز می کند. اين اظهارات اشرف غنی در حالی ست که در زمانی که وی وزير ماليه ی افغانستان بود، بودجه ی ناچيزی برای مناطق مرکزی در نظر گرفته شده بود و حتا گفته می شود خود اشرف غنی احمدزی يکی از افرادی ست که مانع از راه اندازی پروژه ی راه کابل- باميان شده بود. در همين حال ولايت دايکندی که به شدت از ظلم و تبعيض حکومت مرکزی رنج می برد در زمانی که اشرف غنی وزير ماليه بود، باز هم کمترين بودجه که گاه در بخش هایی مانند کشاورزی به کمتر از هزار دالر آمريکایی در سال می رسد، به دايکندی اختصاص داده می شد. بعد از اشرف غنی احمدزی، طالب نکتایی پوش و رهزن ديگر انورالحق احدی همان سیاست تبعیض را دنبال کرد بگونه ای که به گزارش آکسفام در سال 2007 بودجه ی بخش کشاورزی ولايت دايکندی تنها دو هزار و چهارصد دالر آمريکایی بود.

از سویی ديگر اشرف غنی که بصورت مشخص به تريبون طالبان تبديل شده بود و رژيم آدمکشان را به عنوان رژيمی مردمی برای جامعه ی جهانی توجيه می نمود، از سوی يک گروه به نام راوا متهم به جاسوسی برای سازمان استخباراتی آمريکا شده است. اين گروه که برای نخستین بار از اشرف غنی احمدزی انتقاد می کند، در يک بيانيه ی خود درباره انتخابات از او به عنوان "جاسوس کار کشته ی سی آی ای" یاد کرده و همچنين او را به عنوان دشمن مردم هزاره معرفی نموده است.

به نظر می رسد با توجه به حضور بسیار ضعيف اشرف غنی احمدزی در انتخابات رياست جمهوری و حتمی بودن شکست وی، او به نفع يکی ديگر از نامزدهای انتخاباتی کنار برود. در کابل رايزنی ها و گفتگو ميان بيشتر نامزدهای انتخابات رياست جمهوری در جريان است. بيشتر آنان بدون پايگاه مردمی می باشند و هواداران محدود آنان مانند هواداران اشرف غنی فقط برای پول و مقام گرد آنان جمع شده اند. گاهی گفتگوها و ائتلاف ها چنان مضحک شده است که مثلا جمعی که از حضور علی احمد جلالی در انتخابات حمايت می کرد، انتقاد از وی را آغاز کرده و بازهم به طمع پول و قدرت به جمع هواداران عبدالله عبدالله متهم نقض حقوق بشر پيوسته است.

در کنار اين حامدکرزی نيز که دو تن از متهمان اصلی نقض حقوق بشر قسیم فهیم و کریم خلیلی را به عنوان معاونان خود انتخاب کرده، همچنان از امکانات دولتی به نفع خود کمپاين کرده و با دادن وعده های مختلف، نظامیان، نيروهای وابسته به طالبان، قاچاقچیان مواد مخدر و مجاهدين را به سمت خود جلب می کنند. اين در حالی ست که حامدکرزی اکنون تبديل به يکی از منفورترين افراد در افغانستان شده است.

فهرست کامل نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری افغانستان در سال 1388

رمضان بشردوست/ حامد کرزی/لطیف پدرام/ اشرف غنی احمدزی/ هدایت امین ارسلا/ عبدالله عبدالله / شهلا عطا/ بشیر بيژن/ نصرالله بریالی/ جبار ثابت/ شهنواز تنی/ گل احمد یما/ محمد اکبر بای/ ملا عبدالسلام راکتی/ و...همراه با نام معاونان انتخابی آنان و شرحی کوتاه از گذشته و عملکردشان

دو شنبه 11 مه 2009


داکتر رمضان بشردوست با 24 هزار و 450 رای و کبوتر سپید رسما وارد رقابت های انتخابات ریاست جمهوری شد!

داکتر بشردوست: معاونین من اولاد این کشور میباشند که دست شان به خون مردم ، به غصب زمین ، خانه و پول مردم آلوده نیست. / داکتر رمضان بشردوست آقای محمد موسی بارکزی استاد انستیتوت زراعت کابل و خانم عفیفه معروف کارمند کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان را به عنوان معاونان خود برگزيده است. ايشان همچنين در محل کمیسیون مستقل انتخابات کبوتر سپید را به عنوان نشانه ی انتخاباتی خود انتخاب نمود.

پنج شنبه 7 مه 2009

آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید

پيام‌ها

  • خوب معلوم است که غنی احمد زی مطمین نیست که در انتخابات از کرزی ببرد بنا میخواهد در صورت باخت تابعیت امریکایی خود را حداقل داشته باشد..

    موقف کرزی اگر اول جوزا از قدرت کنار برود ضعیف خواهد شد...

    و ماند بشر دوست که در کابل پیشتاز است ولی در ولایات فکر نکنم که رای لازمه را بخاطر عدم شهرت اش بدست اورد... بیا توکل بخدا.

  • این شخص که بعضی او را آدم دانا وباهوشی معرفی میکنند از نظر من از حرف وعمل وی چنین برنمی آید .در پهلوی تحصیلات ؛ مسلمانی دلسوزی آزاد بودن وآزاد اندیشه وعمل کردن ودرنهایت افغان بودن حتمی میباشد .ببینید که این آقا تا چه اندازه واجد ابن شرایط میباشد .

  • به همه سلام !

    اگر بیانیه سازمان راوا با ارتباط جاسوس بودن اشرف غنی در این سایت درج شود بهتر خواهد بود.
    جلال ابادی

  • ma bayad raast begoiem Ashraf ghani ustad bood wa mahana 20000
    dolar mahash dasht 30 saal ustad bodan wa 20000 mohash

    • Ashrafgani ahmadzai yak amrikai ast mardum afghanistan nabayad ba an rai bidehad ashrafgani yaki az nejadparast tarin wa kasif tarin kandid ast omidwaram ki mardum afghanistan rai khodra zae nakunad

    • نه اشرف غنی طالب ونه رمضان بشر دوست احساساتی خواهند توانست به چوکی آبنوس قدرت تکیه بزنند. آن کسی که رئیس جمهور می شود، از همین حالا معلوم است ودراین میان حیف داکتر حبیب منگل که یک سر وگردن بلندتر ازسایرین است ودرجامعه روشنفکری کشور از جایگاه بلندی برخورداراست

    • سلام
      در انتخابات معلوم میشود که کی میبرد. مرد با تجربه ،تحصیل کرده ، وطن دوست ، طراح برای بهبود مشکلات افغانستان مانند اشرف غنی احمدزی یا کسانیکه این ملت را به شرق ، غرب ، شمال و جنوب تقسیم کرده بود انها . من از دوستان خود میخواهم به کسی رای بدهد که مشکلات افغانستان حل ګردد نه اینکه مانند سالهای ۱۳۷۱ این کشور باز به مخروبه مبدل ګردد خصوصا به کسانیکه بخاطر صلح ، امنیت ،پیشرفت اقتصاد و فرهنګ افغانستان کارکند رای بدهید که همانا داکتر اشرف غنی احمدزی میباشد. و در مورد اینکه حضور وی در انتخابات ضعیف است این در انتخابات معلوم میشود که کی میبرد اقای اشرف غنی احمدزی یا ناقضین حقوق بشر یا جنایت کاران یا مردم شر انداز که میخواهند شخصیت های ملی رابه این و ان نام بدنام کند انها . و من فکر میکنم اګر مردم بخاطر این کشور رنج دیده خویش فکر کند و دیګر از این مصیبتها خلاص شوند امید است که بدون کدام تبعیض سوانع هریک از کاندیدان را مطالعه کرده باز من ۱۰۰ ٪ یقین دارم که حتما به یکی از دو شخصیت ملی که هریک اقایان داکتر اشرف غنی احمدزی و محترم رمضان بشردوست میباشد تعین کند اما دربین این دو نفر باید کی زیادتر مورد توجه مردم باشد همان کسیکه یک پلان سرتاسری بخاطر رشد همه جانبه افغانستان داشته باشد تعین کند که رای من بخاطر داکتر اشرف غنی احمدزی میباشد . ما از دوستان خویش خواهش میکنیم که درمیان این ۴۴ کاندید که باید اصلا واجد شرایط انتخاب شدن را داشته باشد بدون کدام تبعیض بنویسد اګر کدام انتخاب ندارند بناْ ما از ایشان میخواهم که بخاطر موفقیت محترم اشرف غنی احمدزی کمپاین سرتاسری نماید . برادر ما در مورد جاسوسی نوشته کرده است من صرف میخواهم همینقدر برای شان بګویم که همه مردم افغانستان میدانند که کی جاسوس و خصوصا جاسوس ایران ، پاکستان ، هند و روسیه اګر من میخواهم که در مورد این افراد که شواهد ، ثبوت و فلمهای مستند دارند بنویسند نه اینکه به اساس تبعیض یک شخصیت را متهم سازد و ان هم درین مرحله حساس و خاص تاریخی که ما افغانها میخواهیم سرنوشت خود و کشور عزیز خویش را تعین کنیم .

    • Who is Ashraf Ghani?
      Overview

      Dr Ashraf Ghani grew up in Afghanistan before pursuing his education abroad. Like so many Afghans, foreign invasion and civil war led to the persecution of his family and forced him to remain in exile. Whilst abroad he became a leading scholar of Political Science and Anthropology and then worked at the World Bank where he learned the tools of international development assistance. Following the fall of the Taliban in 2001 he returned to Afghanistan seeking to devote his unique skills and knowledge to the task of rebuilding the country. He advised interim President Karzai and served as the Finance Minister in the Transitional Islamic State of Afghanistan until December 2004. During his tenure as Finance Minister, he designed a package of reforms and initiated several public investment programs that led to significant improvements in the livelihoods of ordinary Afghans across the country. He declined to join the new elected Government in December 2004. However, he remained an influential voice in the political circles both in Afghanistan and abroad.

      Early Life

      Ashraf Ghani was born to an influential family in Afghanistan in 1949, and spent his early life in the Province of Logar. He completed his primary and secondary education in Habibia High School in Kabul. Growing up in Kabul under monarchy, where his father worked in various senior capacities, he has been immersed in politics from his early days.

      Education and Early Career

      As a young man Ashraf travelled to Lebanon to attend the American University in Beirut, where he met his future wife, Rula, and earned his first degree in 1973. He returned to Afghanistan in 1974 to teach Afghan studies and Anthropology at Kabul University before winning a government scholarship to study for a Master’s degree in Anthropology at New York’s Columbia University. He left Afghanistan in 1977, intending to be away for two years. When pro-Soviet forces came to power, most of the male members of his family were imprisoned and he was stranded in the US. He stayed at Columbia University and won his Ph.D. there, with a doctoral thesis (Production and domination: Afghanistan, 1747-1901) and was immediately invited to teach at University of California, Berkeley (1983) and then at Johns Hopkins University (1983-1991). During this period he became a frequent commentator on the BBC Dari and Pashto services, broadcast in Afghanistan

      International Career

      In 1991, Dr. Ghani joined the World Bank as lead anthropologist, advising on the human dimension to economic programs. He served for 11 years, initially working on projects in East Asia, but moving in the mid-nineties towards articulating the Bank’s social policy and reviewing country strategies, conditionalities, and designing reform programs. In 1996, he pioneered the application of institutional and organizational analysis to macro processes of change and reform, working directly on the adjustment program of the Russian coal industry and carrying out reviews of the Bank’s country assistance strategies and structural adjustment programs globally. He spent five years in China, India, and Russia managing large-scale development and institutional transformation projects. Whilst at the World Bank Dr Ghani attended the Harvard-INSEAD and Stanford business schools leadership training program.

      Work after 2001

      Following the ousting of the Taliban in late 2001, Dr Ghani was asked to serve as Special Adviser to Ambassador Lakhdar Brahimi, the UN Secretary General’s special envoy to Afghanistan. In that capacity, Dr Ghani returned to Afghanistan and worked on the design, negotiation and implementation of the Bonn Agreement, which set out the roadmap for transition to a new government based on popular consent. During the Interim Administration, Dr Ghani served, on a pro bono basis, as Chief Adviser to Interim President Karzai and was among the first officials to disclose his assets. In this capacity, he worked on the preparation of the Loya Jirgas (grand assemblies) that elected president Karzai and approved the constitution.

      Work as Finance Minister

      As Afghanistan’s Finance Minister for the duration of the Transitional Administration, Dr Ghani is widely credited with the design and implementation of some of the most extensive and difficult reforms of the period. He issued a new currency in record time; computerized the operations of treasury; institutionalized the single treasury account; adopted a policy of no-deficit financing; introduced the budget as the central instrument of policy; centralized revenue; reformed the tariff system and overhauled customs; and instituted regular reporting to the cabinet, the people of Afghanistan, and international stakeholders as a tool of transparency and accountability.
      Dr Ghani has combined personal integrity with extremely tough measures against corruption. When he became Finance Minister he fired corrupt officials from the Finance Ministry, ignoring those who threatened to take revenge. He refused to pay the army until they produced a genuine roster of soldiers, rightly suspecting that the figures were exaggerated so as to claim extra money.
      Dr Ghani harnessed his knowledge of the international system to break new ground in coordinating donor assistance. He required donors to keep their interventions to three sectors, thereby bringing clarity and mutual accountability to their relations with government counterparts, and preparing a development strategy that put the Afghans in the driver’s seat regarding accountability for their future.
      In recognition of his services, he was awarded the Sayed Jamal-ud-Din Afghan medal, the highest civilian award in the country. He was recognized as the Best Finance Minister of Asia in 2003 by Emerging Markets for his efforts.
      On March 31-April 2004, he presented a seven-year program of public investment, Securing Afghanistan’s Future, to an international conference in Berlin attended by 65 finance and foreign ministers. Described as the most comprehensive program ever prepared and presented by a poor country to the international community, Securing Afghanistan’s Future was prepared by a team of one-hundred experts working under the supervision of a committee chaired by Dr Ghani. The concept of a double-compact, between the donors and the government of Afghanistan on the one hand and between the government and people of Afghanistan on the other, underpinned the program of investment in Securing Afghanistan’s Future. The donors pledged $8.2 billion at the conference for the first three years of the program –- the exact amount asked by the government — and agreed that the government’s request for a total seven-year package of assistance of $27.5 billion was justified.
      Throughout his career, Dr Ghani has focused relentlessly on poverty eradication through the creation of wealth and the establishment of the rights of citizenship. In Afghanistan, he is attributed with designing the National Solidarity Program, a program of bloc grants to villages in which elected village councils determine both the priorities and the mechanisms of implementation. The program has been rolled out across the country and has become so successful that other countries around the world are seeking to emulate it. Dr Ghani also partnered with the Ministry of Communication to ensure that telecom licenses were granted on a fully-transparent basis. As a result, the number of mobile phones in the country jumped from 100 in July 2002 to over a million at the end of 2005. Private investment in the sector exceeded $200 million and the telecom sector emerged as one of the major sectors of revenue generation for government.
      After the election of President Karzai in October 2004, Mr Ghani declined to join the cabinet and instead asked to be appointed as Chancellor of Kabul University. As Chancellor, he was engaged in articulating the concept of shared governance among the faculty, students, and staff and advocating a vision of the University where men and women with skills and commitment to lead their country in the age of globalization can be trained.
      Dr Ghani subsequently founded the Institute for State Effectiveness, to help governments and their international partners to build more effective, accountable systems of government. As Chairman of the Institute Dr Ghani co-authored a book , Fixing Failed States, to international critical acclaim.

  • به نجیب کامل!

    میگویند نادانان بگویند، دانایان تمیز نمایند. در صورتی که مسکینیار در میدان هوایی امریکا با آنقدر پول جعلی دستگیر می شد، تا حال در جلو کمره نه بلکه در زندان می بود. در امریکا جرم مربوط به شخص می شود. آنها کسی را که همان لحظه همرایش قاچاق و یا پول تقلبی و یا مواد مخدر باشد، مجرم می پندارد. پولیس امریکا آنقدر خر و احمق نیست که به گفتۀ مسکینیار آن پول ها را از اشرف غنی دانسته و مسکینیار را صحیح و سلامت آزاد نماید.
    از سوی دیگر، اشرف غنی آنقدر احمق و طفل نمی شود که به آن اندازه پول را به دست شخصی چون مسکینیار به خانواده اش ارسال نماید. مگر راه های دیگر کم بود؟؟؟ هی هی، تعصب عقل تان را هم زایل ساخته است. افسوس بر شما.

Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس