صفحه نخست > دیدگاه > مقایسه مسلمانان کنونی و اعراب عصرجاهلی

مقایسه مسلمانان کنونی و اعراب عصرجاهلی

دگرگونی اسلام و بازگشت مسلمانان به چهارده قرن قبل
محمد رضا طوفان
يكشنبه 26 سپتامبر 2010

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

درتعریف اسلام ناب محمدی آمده است که اسلام دینی است که صلح ودوستی را به ارمغان می آورد.دراین راستابود بزرگان و رهبران دینی عصرهای نوین اسلامی همواره سعی برآن داشتند که حتی با دشمنان خود و کسانی که به عنوان کفاریاد میشود .درسایه عنایت و مهرورزی ازآنها دعوت به پذیرش اسلام نموده و دراین امرنیزازاجبارو تهدید استفاده نمی شد.پیامبرعظیم الشان ما همواره رابط دوستی با پیروان سایرادیان داشته و به طورمستمربا انها دادوستد می کرده وحتی پزشک حضرت مسیحی بوده .
هرچند امروزه کشورهای زیادی هستند که مدعی پیاده نمودن رهنمودهای اصیل نبی و تابع اسلام ناب محمدی هستند .ولی این شعارها تا چه حدواقعیت دارد؟

امروزه دردنیای غرب کودکان نیزازشنیدن نام اسلام وحشت دارندو اسلام امروزی متعارف شده با ترور و قتل وجنایت .

و متاسفانه اکثرمردم دنیا پبروان اسلام را به دید یک تروریست می نگرند.البته مسلمان بارها وبارها به عنوان دفاعیه کشورهای غربی را متهم به اسلام ستیزی و تبلیغات سوء اسلامی کرده اند.
ولی اگر سردرگریبان نماییم و فهرست سیاه نشرشده ازسازمان امنیت و آمار بمگذاری ها وحملات انتحاری وسایراعمال دهشت افکنانه دردو دهه اخیررا مطالعه نماییم.این نکته روشن میشودکه هشتادفیصد این عملیات ها توسط مسلمانان اجرا ویا سازماندهی شده اند. مسلمان با داشتن گروههای منسجم بین المللی همچون سپاه پاسداران ایران ، حزب الله لبنان ،‌طالبان درافغانستان وپاکستان ، القاعده در عربستان و سایرممالک اسلامیٰ، وگروهک هایی مانند جیش المسلمین وجندالله و اخوان المسلمین ،‌شباب المسلمین دارای بیشترین تشکیلات تروریستی در سطح دنیا است.جالب توجه این است که تمام اعضای این گروهها خط مشی خود را اسلام ناب محمدی یاد نموده اند.این در حالی است که اگر هر انسان آگاهی با کمترین معلومات اسلامی سیره نبی را مطالعه نماید .به راحتی درک خواهد نمود که روش خشونت و اعمال زورو ارتکاب جنایت هیچگاهی مورد قبول پیامبراسلام نبوده است .پیامبراسلام عملیا های انتحاری را مستقیماً حرام اعلام نموده است و قوانین را در جنگهای وضع نمود که دقیقاً مطابقت دارد با اصول حقوق بشر امروزی حتی حضرت در مورد کشته شده ها واسرا شخصاً تحقیق می نمود تا هتک حرمتی نسبت به آنها صورت نگیرد.اینگونه بود که اسلام با سرعت چشمگیری دربین مردم آن زمان گسترش یافته وحقیقتاً انها با یقین قلبی و اعتماد کامل اسلام را پذیرا می شدند.این روند ادامه داشت تا دوره اوج وغنای فرهنگ اسلام در دوران خلافت هارون الرشید و مامون عباسی که اسلام بیش از نیمی از دنیا را احاطه نمود.که این دوره را به عنوان عصر طلایی تاریخ اسلام یاد می کنند.ولی متاسفانه انحرافات دینی که از همان زمان رحلت پیامبرتوسط بعضی از دنیا طلبان و مادی گراها یی که ظاهراً اسلام را به عنوان دین قبول نموده بودند و با ریاودسیسه به مقام هایی در حکومت اسلامی رسیده بودند .به اوج خود رسید.و اسلام واقعی را در مسیرتحریف قرارداد.در این دسته از انسانهای منحرف کسانی نیز قرارداشتند که با جعل احادیث وسیره نبی سعی می کردند تا تمام اقدامات غیر اصولی خود را در سایه گفتار وسیره نبی پنهان کنند.البته در این میان بیشترین نقش را در به گمراهی کشیدن دین حاکمان زورگو ، فاسد وعیاش حکومتی که ملقب به امیرالمومنین شده بودند را ایفا می نمودند که درکنار خود بسیاری از شیوخ و علماء‌ دین فروخته را جای داده بودند.تا با فتواهای خویش سند حلالیت و مهره اسلامیزه بودن را برجنایات و گناهان خویش حک نمایند. در این دوره های تاریخی از اسلام الهی و مقدس که دینی با والاترین و پسنده ترین ارزش ها وهنجارهای اخلاقی ،انسانی ،اجتماعی و اقتصادی بود اسلامی سلیقه ای بسازند.که ثمره نداشت به جزء ایجاد دودستگی و تفرقه بین مسلمین و ایجاد مذهب های مختلف که هریک ادعای اصالت اسلامی را داشتند ولی در واقع همه آنها برمبنای سلیقه و خواسته های بعضی مهره های سیاسی و مذهبی پایه گذاری شده بودند. با بروز این نوع چالش ها در میان مسلمین بود که تاریخ درخشان اسلامی که می توانست عالمگیر شود .رو به سقوط و انزوال نهاده و فرهنگ غنی اسلامی که مورد توجه تمام ادیان قرارگرفته بود .و برحقانیت این دین همه بزرگان ادیان لب به اعتراف گشوده بودند.دچار بازگشت و پس رفت تاریخی شد.تا جایی که مسلمانان کنونی که در قرن بیست ویک زندگی می کنند شباهت های زیادی با عراب جاهلی که به عنوان کفار یاد می شدند دارند که با نمونه ای از این شباهت ها را ذکر می نماییم:

1 - اعراب جاهلی مردمانی جنگجو بودند که رسیدن به موفقیت را تنها درسایه جنگ و تسلط نظامی برسایرمردم می دانستند .خط مشی که اکثراً گروههای تندرو اسلامی از آن پیروی می کنند.

2 - برتری جویی قومی یا فاشیست گرایی :‌که در کشورهای اسلامی با چند قومیت مخصوصاً افغانستان بسیار رایج است و همواره باعث بروزهای جنگهای داخلی طولانی و مصیبت های بعد از جنگ شده است.

3- افتخار به قهرمانان میدان نبرد و جنایت کارانی که با ارتکاب انواع جنایات به پیروزی های نائل آمدند. و به اصلاح پیروی از مکتب هیروئیزم یا قهرمان پرستی که در افغانستان ما نمونه های بارزی مانند مسعود و سیاف وسایر رهبرن مورد ستایش واقع می گردند.

4- استفاده از هرروشی جنگی برای تسلط بر دشمن که شامل ارتکاب انواع جنایات غیر انسانی می شود به عنوان نمونه انتحار و ترورهای سیاسی که روش مورد استفاده شده گروهک های اسلامی است.

5- ارتکاب انواع جرایم انسانی مثل قتل ،‌دزدی ،‌زنا ، اعاشه فحشا وسایر موارد که در جامعه اسلامی رو به افزایش است.

6 - استفاده جویی ابزاری از زنان که هرچند فرهنگی غربی بوده است ولی در میان مسلمین با استقبال روبرو شده و تمام جامعه اسلامی را در برگرفته است .

7- حکومت به وسیله اعمال زور وفشار برملت ها و تطبیق قوانین با استفاده ازخشونت که استراتژی خاص طالبانی بود.

و سایرنمونه هایی که شما حتما شاهد مستند آن رخدادها بوده اید وهستید. که در مقاله های بعدی حتما در موردآن موارد بحث خواهیم داشت .

و با در نظر گرفتن تمام این انحرافات دینی و گنجاندن این مطلب که ما تعداد بی نهایت مولوی و آیت الله ومبلغ دینی را در کشورهای اسلامی دارا می باشیم . جای تعجب اینجا ست که نقش این علما در احیای دوباره اسلام ناب محمدی چه بوده است و آنها تا به حال چه نوع فعالیت هایی را از خود نشان داده ؟‌ اگر علما ما نقش خود را به درستی ایفا نموده اند پس دلیل انحراف روز افزون اسلام و خشونت گرایی بی نهایت مسلمان چیست؟ آیا همین علما ما مسلمین را مورد سوء‌استفاده جهت به قدرت رسیدن وکسب منافع خویش قرار نداده اند؟‌ آیا ویروس امپریالیسمی غربی دین ما را تحت سلطه خود قرار نداده است؟

و هزاران سوال بی پاسخ از این دست را مسلمانان کنونی در ذهن خود جای داده اند ولی مرجع پاسخ گویی برای خود نیافتند؟‌

آیا باز جامع انسانی نیاز به یک رهنما و ناجی جدید ندارد؟‌ این بار کیست که می تواند مللهای مختلف را از این وضع اسف بار خارج نماید و باز انسانها را مورد هدایت قرارداده تا هرروزه به قربانیان جنگ های مذهبی و گرایش های منحرف افزوده نشود.

واعظی پرسید از فرزند خویش ******

هیچ دانی مسلمانی به چیست؟******

صدق وبی آزاری و خدمت به خلق*****

هم عبادت وهم کلید زندگی ست*****

گفت :زین معیاراندرشهرما*****

یکی مسلمان هست آن هم ارمنیست

واژه های کلیدی

دين، عقايد و باورها
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید
Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس