صفحه نخست > دیدگاه > نقش دادن به جوانان به معنی حذف صاحبان تجربه نیست

نقش دادن به جوانان به معنی حذف صاحبان تجربه نیست

زهرا عارفی
يكشنبه 2 فبروری 2014

زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )

همرسانی

همایش نقش جوانان در رهبری جامعه از سوی موسسه اجتماعی فرهنگی تساوی به روز جمعه 11 دلو با هدف بررسی مشکلات جوانان , بیان خواسته های آنان و تاکید بر سهمدهی جوانان در عرصه مدیریت و رهبری برگزار گردید .
میرزاحسین سخی زاده یکی از فارغین دوره اموزش خبرنگاری چند رسانه ای , وجود انگیزه فعالیتهای اجتماعی و مثبت اندیشی در جوانان را یک نیاز مهم دانسته و گفت : :"جوانان میتوانند از طریق رسانه ها پل ارتباط بین مردم و مسئولین باشند و همچنین مشکلات و خواسته های خود را به گوش دیگران برسانند "
سپس شگوفه همدم یکی از فارغین دوره آموزشی مدیریت و رهبری ضمن تشکر از مؤسسه تساوی برای فراهم نمودن زمینه آموزش جوانان گفت که با استفاده از آموخته هایش حالا میتواند در حیطه کاری خود از خلاقیت استفاده کرده و امور زندگی خود را اداره و سازماندهی نماید . به گفته اوافغانستان در شرایط فعلی به رهبران شایسته از قشر جوان و فعال, ضرورت دارد .
معصومه محمدی مسئول موسسه اجتماعی - فرهنگی تساوی که یکی از سخنرانان این برنامه بود از جوانان به حیث یکی از مولفه های تاثیر گذار برای بهبود وضعیت جامعه و ایجاد تغییرات مثبت یاد اوری کرده افزود : سهم دهی به جوانان درسطوح رهبری و مدیریت کمرنگ بوده است ودولت ونهادهای غیر دولتی باید بخشی از امور مهم مدیریت و رهبری را به جوانان واگذار نمایند و به جوانان اعتماد نمایند . وی با اشاره به اهمیت ایجاد جنبشهای مدنی و سیاسی جوانان , تلاش برای آموزش , سهمدهی و حمایت از جوانان را یکی از ماموریتهای کاری موسسه تساوی بیان کرده و افزود که موسسه تساوی بعد از آموزش جوانان در دوره های آموزشی مدیریت و رهبری و دوره های خبرنگاری چند رسانه ای , در حد توان خود زمینه های موجود برای ادامه فعالیتهای فارغین این دوره ها و کاریابی انان را جستجو وفراهم مینماید .

سپس ناصر حسنی استاد دانشگاه و آموزگار دوره مدیریت و رهبری به بررسی نقش جوانان در رهبری جامعه پرداخته و گفت .

طبق آمار احصائیه مرکزی بیش از 65% مردم افغانستان را جوانان تشکیل میدهنداما با توجه به این رقم, فرصت های کافی به جوانان داده نشده است . جوانان در بخش ورزش ورسانه ها بسیار موفق بوده اند اما نیاز است تا سهم بیشتر به جوانان در عرصه های دیگر بخصوص در رهبری و مدیریت بخشهای مختلف نیز داده شود . وی افزود تجربه بزرگان مفید وقابل احترام است ولی نقش دادن به جوانان به معنی حذف نمودن صاحبان تجربه نیست،. جوانان جامعه به عنوان وجدان بیدار جامعه میتوانند در نزد بزرگان نه به عنوان پیرو، مطیع و فرمانبردار بلکه به عنوان مشاور, همراه و همکار نقش مهمی را ایفا نمایند .وی اظهار امیدواری کرد که همانگونه که کاندیدا های ریاست جمهوری د رارائه برنامه های شان به حضور جوانان توجه نموده اند بصورت عملی نیز به جوانان سهم داده و انها را حمایت کنند .
احمد ظاهر قادری یکی دیگر از فارغین دوره آموزش خبرنگاری چند رسانه ای گفت جوانا ن سرمایه های انسانی هر کشور هستند و عدم توجه به مسایل مختلف فرهنگی، اقتصادی واجتماعی آنها میتواند یک تهدید جدی برای جامعه به شمار آید . به گفته وی سن جوانی سن امیدواری به آینده است ،پس جوانان باید به آینده های شان خوشبین و امید وار باشند.

در پایان این برنامه شماری از جوانان اشتراک کننده در دوره های آموزشی مدیریت و رهبری و خبرنگاری چند رسانه ای , سند فراغت خود را به دست آوردند . این دوره های آموزشی از سوی موسسه تساوی به مدت چهارماه برای جوانان علاقه مند و با هدف ارتقای ظرفیت جوانان و حمایت از آنان برای حضورپررنگ در عرصه رسانه ها و اداره و رهبری برگزارمیگردد.

آنلاین :
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره
آنتولوژی شعر شاعران جهان برای هزاره

مجموعه شعر بی نظیر از 125 شاعر شناخته شده ی بین المللی برای مردم هزاره

این کتاب را بخرید
Kamran Mir Hazar Youtube Channel
حقوق بشر، مردم بومی، ملت های بدون دولت، تکنولوژی، ادبیات، بررسی کتاب، تاریخ، فلسفه، پارادایم و رفاه
سابسکرایب

تازه ترین ها

اعتراض

ملیت ها | هزاره | تاجیک | اوزبیک | تورکمن | هندو و سیک | قرقیز | نورستانی | بلوچ | پشتون/افغان | عرب/سادات

جستجو در کابل پرس