نگذاریم به شمار شکیلاها بیفزایند
زمان خواندن: (تعداد واژه ها: )
آیا می¬دانید که از آغاز سال جاری تاکنون شمار قربانیان خشونت علیه زنان به 43 نفر رسیده است؟ آیا این تعداد کشتار کافی نیست تا وجدان¬های بیدار را تکان دهد؟ در این راستا شکیلا را بی¬رحمانه در بامیان کشتند و ما جز سکوت چه کرده¬ایم؟ آیا تداوم سکوت ما بر میزان جنایت و ددمنشی نخواهد افزود؟
اینک شکیلا به نمونه¬ی برجستهای از قربانیان بیعدالتی در کشور تبدیل شده است. پس بیاییم تا بر این سکوت ننگین نقطه¬ی پایانی گذاریم و با اشتراک در این راهپیمایی، عملاً پروسه¬ی دادخواهی از خون شکیلا، نجیبه و تمامی قربانیان خشونت علیه زنان را بیاغازیم.
محل تجمع: دروازه¬ی جنوبی دانشگاه کابل
مسیر حرکت: دانشگاه کابل تا دفتر کمیسیون مستقل حقوق بشر و سپس پارلمان کشور
زمان: سه شنبه 10 اسد 1391، ساعت 9 صبح تا پایان راهپیمایی
برگزارکنندهگان:
جمعی از نهادهای مدنی، فرهنگیان و دانشجویان دانشگاه-های دولتی و خصوصی کابل
بامیانی ها خواستار پیگرد سید واحد بهشتی متهم اصلی قتل شکیلا هستند
چهار شنبه 25 جولای
شکیلا کشته شد؛ متهمان اصلی قتل، سید واحد بهشتی و سید عبدالوهاب آزادند!
شنبه 30 جون 2012, بوسيلهى کابل پرس
پيامها
27 جولای 2012, 12:35, توسط NAJIB
من په نوبه خود این کار وحشتناک سید بهشتی را محکوم می کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شرمت باد واحد بهشتی!!!!!!!!!!!!!
28 جولای 2012, 13:33, توسط علیجان سر پلی
دیگر جای تردید نیست که شکیلا مظلوم مورد تجاوز قرار نگرفته باشد وتوسط سید زور اور که متکی به پشتوانه قوی در پارلمان محکمه ولایتی بامیان این سید بهشتی بی محا با این کار را کرده است و اعضای فامیل شکیلا را تطمیع و تهدید وتخویف کرده است پس باید این مدارک وشواهد انکار نا پذیر که وجود دارد ایجاب میکند که رسانه ها ازاد یک نامه سر باز عنوانی ریس جمهور کرزی کمیسیون حقوق بشر معاونین ریس جمهور و استاد محقق وبه پارلمان افغانستان ارسال کند تا خون این مظلوم بی دفاع پا مال نشود و مظنون ومتهم اصلی سید بهشتی به محکمه کشانیده شده ویک هیات حقیقت یاب متشکل از افراد بیطرف از مرکز کابل به بامیان توظیف شود و از نتیجه تحقیقات رسانه ها در جریان قرار شود وتا روشن شدن قضیه متهم اصلی سید بهشتی تحت توقیف در محبس قرار داده شود.